EHBO basistraining

 PDF inschrijfformulier
Inschrijfformulier training

EHBO training

Beschikbaarheid van goed onderhouden veiligheidsmiddelen is zeer belangrijk. De vaardigheid om de middelen te kunnen gebruiken is van een minstens zo groot belang.

In de ANSUL EHBO training wordt u voorbereid op het bieden van eerste hulp bij slachtoffers. Hierbij wordt u geleerd een voorlopige diagnose te stellen en zodanig te handelen dat verder letsel aan het slachtoffer wordt beperkt.

De EHBO basistraining heeft een duur van twee dagen en wordt door gecommitteerden van het Oranje Kruis met ondersteuning van twee lotusslachtoffers afgesloten. De EHBO Herhalingstraining heeft een duur van één dag en wordt eveneens afgesloten met een examen.
De ANSUL EHBO instructeurs zijn allen bevoegd docent volgens de richtlijnen van het Oranje Kruis.

De BHV training in minder tijd biedt u de mogelijkheid de BHV herhalingstraining op één dag te combineren met een EHBO Herhalingstraining, AED training of een ontruimingsoefening. Wij helpen u ook graag met een advies over uw veiligheidsorganisatie en/of een maatwerkoplossing.

Meer weten?

Wilt u meer informatie over onze producten en diensten neem dan contact met ons op.

 

contact opnemen

Deze website gebruikt cookies.
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.
x