Blusmiddelen

Om veiligheid te realiseren zijn blusmiddelen van een goede kwaliteit zéér belangrijk. Kwaliteit wordt uitgedrukt in bedrijfszekerheid, goede blusprestaties, grote worplengte en een lange spuitduur.

Soorten brandblussers

Schuimblussers, poederblussers, koolzuursneeuwblussers en frituurblussers zijn toepasbaar op verschillende brandklasses. De kwaliteit van de ANSUL blustoestellen wordt uitgedrukt in een garantietermijn van 10 jaar op de Master serie en 5 jaar op de Protek-U serie. Onderhoud aan blustoestellen volgens NEN 2559 dient jaarlijks plaats te vinden. ANSUL adviseert u graag over de juiste toepassing van blustoestellen, door een gratis veiligheidsanalyse NEN 4001 uit te voeren.

Brandslanghaspels:

Brandslanghaspels zijn inzetbaar op branden met vaste stoffen (A-klasse). Branden in de overige klasses dienen bestreden te worden door blustoestellen. Onderhoud aan brandslanghaspels dient volgens NEN-EN 671-3 jaarlijks plaats te vinden.

Bluswagens:

Aanvullende beveiliging is noodzakelijk indien een brandrisico hoog is. De Minimax bluswagens zijn verkrijgbaar in schuim, poeder en koolzuursneeuw. Onderhoud aan bluswagens dient volgens NEN 2659 jaarlijks plaats te vinden. Wilt u 24 x 7 brandbeveiliging ga dan naar systemen.

Om bovenstaande blusmiddelen te beschermen zijn kasten of hoezen dé oplossing!!!

Meer weten?

Wilt u meer informatie over onze producten en diensten neem dan contact met ons op.

 

contact opnemen

Deze website gebruikt cookies.
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.
x